L’empresa

La nostra empresa, va néixer al vell mig de les comarques de l’Urgell i la Segarra, entre terres de castells i fonts. Terres de pagesia. L’activitat agrícola ha sigut el bressol de la nostra cultura i la nostra història.

Bernau Herbes és la resposta a les inquietuds i dinamisme en l’implantació de conreus alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i olivers de la nostra comarca.

Un bon coneixement del medi, maquinària adient i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el conreu d’un ampli ventall d’espècies vegetals per ús medicinal i aromàtic, i altres com oliveres, ametlles...

Unes bones pràctiques agrícoles, traçabilitat en tots els processos i un acurat respecte pel nostre medi ambient ens permet avui oferir productes artesans i naturals, lliure d’herbicides i pesticides, de gran qualitat en principis actius, sabor i aspecte elaborats segons les nostres tradicions.

Bernau Herbes és salut natural amb sabor.

Orígens

BERNAU HERBES DE L’URGELL

Una iniciativa agrícola

Entre les comarques de l'Urgell i la Segarra, en terres de castells i fonts;terres de pagesia. On l'activitat agrícola ha estat el bressol de la nostra cultura i la nostra història. Bernau Herbes de l'Urgell és la resposta a les inquietuds i dinamisme en la implantació de cultius alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i oliveres de la nostra comarca. Un bon coneixement del medi, maquinària apropiada i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el cultiu d'una gran varietat de plantes amb finalitats medicinals i aromàtiques. Bones pràctiques agrícoles , traçabilitat en tots els processos i el respecte meticulós pel nostre entorn, ens permet avui oferirun producte, lliure de pesticides, de sabor i alts principis actius.

23 Anys D'història

Tradicions i Sensacions

A la vall del riu Ondara, de paisatge diversificat i singular rendint tribut al castell de Fonolleres. Un sol abrasador a l'estiu i un hivern fred, fad'aquesta adversa climatologia una meravellosa combinació de terres de cultiu. Terres ancestrals, crescudes a l'ombra del passat entre oliveres,ametllers i pastures, s'enriqueixen amb les últimes tecnologies sostenibles per a la conservació i protecció d l'entorn. Com a resultat d'aquestes condicions favorables il'exactitud de la nostra producció i controls de procés, podem oferir una àmplia i variada selecció de productes sans i nutritius com: plantes medicinals i aromàtiques, infusions orgàniques, espècies i mels.La natura amb la seva sorprenent vitalitat veu créixer els nostres cultius. Un ampli assortiment de producte plens de color, olor i sabor. Albes fredes, migdies secs, unes postes de sol inmillorablesi nits humides hensa companyen a la primavera i estiu.

Concepte De Negoci

Producció, elaboració i distribució de productes agroalimentaris naturals, d’origen agrícola,seguint les tradicions i la personalitat de les nostres contrades, respectuosos amb el medi i responent a la demanda actual.

Objectius

Aconseguir una empresa sostenible en el temps, seguint amb el nostre tarannà. En constant evolució, lluny d’ortódoxies, respectuosa am el medi ambient, fidel als seus productes i aprenent dels nostres clients.

Valors

 • Experiència agrícola 
 • Producte honest
 • Una ma fa l’altre
 • Fugir de les presses
 • Coneixement de la elaboració
 • Sense sintètics ni química 
 • Esser fidels al nostre model
 • Productes de les nostres contrades

Missió

 • Ser una empresa que desenvolupa la seva activitat agrícola en un entorn rural, oferint productes relacionats amb el seu origen, les seves tradicions i costums locals.
 • A un clients responsables de la seva salut. Clients que valoren uns productes agroalimentaris  sense herbicides ni pesticides ni conservants ni colorants ni altres substancies sintètiques.

Visió

 • Empresa de caràcter agrícola, de tarannà particular, amb un creixement   sostingut però controlat, que produeix productes de notable qualitat( en principis actius, sabor i aspecte)
 • I aquesta activitat aporta satisfacció als components ( fem una feina que ens agrada)

POSICIONAMENT

SALUT NATURAL AMB SABOR